Publicat de: andreea | februarie 21, 2010

din Tine, Doamne!

Mi-e inima udata in ultima vreme de cuvintele Domnului prin Matt Chandler. Pentru cei dornici, iata un site de unde puteti downloada gratuit predici de-a le lui: http://fm.thevillagechurch.net/sermons .

Nimic insa nu satura inima ca si Cuvintele Vietii! De acolo se hraneste duhul nostru in primul rand. Nu o hrana gen fast food, sau microunde, care aproape ca ne multumeste constiinta. N-ar folosi la nimic.

Ci o hrana indestulatoare! Una ce o mananci cinand cu Domnul, tacand si ascultandu-L, iubind si sorbindu-I fiecare cuvant, lasandu-L sa faca inima noastra sa vada ce mare e El!

Momente in care Il privesti vorbind si nu te saturi. Ti-e zambetul pe buze, ochii iti licareaza de bucurie, inima striga: Da! si stii ca asta e ce-ai cautat o viata intreaga! Stii ca de orice te poti lipsi, numai de Domnul nu!

Asa se traieste in aventura cu El… Ce e din om se duce o data cu vremea, ce e din Domnul dainuieste. La fel si iubirea de Domnul. Daca-i o simpla stradanie umana, tot ce ne inconjoara va avea grija s-o nimiceasca sau s-o faca nefolositoare. Daca-i sustinuta de bucuria prieteniei cu El, a fiintarii din El, nu poate decat sa creasca, sa compleseasca… in orice directii doreste El!

Cat imi doresc ca astfel sa umblam prin lume! Cu pasiune sa iubim tot ce iubeste El, sa lasam totul in mana Dumnezeului suveran, sa ne fie mai drag decat viata insasi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: